Dennis 

Op 5 jarige leeftijd ben ik begonnen met paardrijden op manege Hippisch Centrum Breda. Mijn vader en moeder gingen trouw iedere week met mij mee naar de manege. En ook in mijn verdere loopbaan in de paarden branche hebben ze mij alle kansen gegeven die ik maar kan wensen en geholpen waar nodig was.

Na een paar jaar op de manege gereden te hebben, begon het toch steeds meer te kriebelen om een eigen pony te rijden. Op de strijbeekse weg heb ik veel geleerd van de A-pony Calypso van de familie Dubbelman. Daarna volgde de C-pony  Shadow en de E-pony Idar. Waarmee ik Z springen en Z dressuur reed. Allemaal niet de makkelijkste pony’s, maar dat was de uitdaging voor mij om dat goed te krijgen, en dat is nu nog steeds het liefste wat ik doe.

Mijn eerste paard was gelijk een “voltreffer”.

We kochten Ottaline als 4 jarige, en we groeide uit tot Z dressuur, 1.40m springen en M-eventing. Met haar behaalde ik ook de Ruiterster van de KNHS en reden we vele kampioenschappen en de eerste keer op Indoor Brabant

Na de Mavo volgde ik de deeltijd opleiding in Deurne. En deed ik ervaring op in verschillende handelsstallen. Na Deurne ben ik met mijn eigen stal begonnen. Waar ik nog iedere dag trots op ben, dat ik alles zelf

op heb kunnen en mogen bouwen. En met plezier en passie iedere dag met de paarden mag werken.

Kristel 

Vriendin van Dennis. Geboren in Goirle en van jongs af aan al besmet met het paarden virus. Van  vader Wout  die zelf ook fanatiek in de springsport was, heeft Kristel  op de boerderij van haar opa en oma de eerste beginselen geleerd op haar  pony ’s Tarzan en Twinkel.  

 In de tijd bij de pony’s was ze een gedegen concurrente van Harry Smolders met haar pony Chadin. En wisselde ze geregeld als winnaar met hem in de prijsuitreiking.  Ook in het eventing terrein was ze te vinden met de pony Rosa.

Na een aantal paarden goed opgeleid te hebben voor verschillende eigenaren, kocht ze op 4j leeftijd de Manhattan nakomeling Utan. Waar ze menig kampioenschap mee heeft gereden.  

Naast haar werkzaamheden met de paarden ,heeft ze daarnaast ook een drukke kapsalon. Kortom een bezige bij.

Contact gegevens:

info@denniswauben.nl

Dennis Wauben: +31(0)6 - 21 666 918

Kristel vd Broek: +31(0)6 - 230 454 30

Adres:

Donkstraat 25

5124 RJ Molenschot

Nederland

Social media: